DE WINKEL

KLANT WORDEN, KLANT ZIJN

Alles wat u moet weten over het inbrengen van kleding hebben we voor u op een rijtje gezet:

Wanneer kleding te brengen:

Onze openingstijden zijn:

Maandag : gesloten
Dinsdag :8.45 - 11.45
Woensdag :8.45 - 11.45 en 14.15 - 16.15 kidsmiddag
Donderdag :gesloten
Vrijdag :8.45 - 11.45 uur en vrijdagavond 18.00 - 20.00 uur
Zaterdag :1e en 3e zaterdag van de maand 9.00 - 13.00

 

Nieuwe klanten

Bent u een nieuwe klant? Dan vragen we u naar uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Daarna ontvangt u van ons een klantnummer.

Uw ingebrachte kleding wordt niet onmiddellijk door ons beoordeeld. Dat kost even tijd… Voor ons onbruikbare kleding geven we door aan de goede doelen, waarmee Een-Twee graag samenwerkt.

 

Inleveren van kleding

Zomerkleding kunt u inleveren vanaf februari, voor het zomerseizoen begint. Winterkleding is welkom vanaf augustus tot december. Natuurlijk kunt u ook op elk ander moment kleding inleveren. Afhankelijk van de drukte, de kwaliteit en het seizoen beslissen we of we deze kleding in de winkel hangen.
 

 

Aandacht voor kwaliteit en verpakking

Wilt u kleding inleveren? Zorg dan dat de kleding gewassen, netjes opgevouwen, niet binnenste buiten gekeerd en heel is en (eventueel) gestreken. Schone lekker ruikende kleding verkoopt het best!  Daarna verpakt u de kleding in een stevige doos of in stevige zakken met daarop uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Bent u al klant? Vergeet dan uw klantnummer niet.
 

Inhangen van kleding

Wanneer uw kleding goed verkoopbaar is, labelen we die met uw klantnummer en voorzien we de kleding van een prijs. Daarna geven we de kleding een plek in de winkel.
Keuren we kledingstukken niet goed? Dan geven we ze door aan een van de goede doelen, die Een-Twee graag steunt.

 

De prijs

Voor het bepalen van het bedrag dat u na verkoop van een kledingstuk van ons ontvangt, hanteren we de volgende regel: u ontvangt 40% van het verkoopbedrag min BTW.
Dit percentage kunnen we te allen tijde en zonder opgaaf van redenen aanpassen.

 

Tegoeden

De bedragen die u ontvangt voor uw verkochte kleding zijn uw tegoeden. Heeft u een jaar na verkoop dit tegoed nog niet opgenomen, dan vervalt het. Kom dus regelmatig even gezellig bij ons langs!
 

Verzekering

U brengt uw kleding op eigen risico in. Kleding is bij ons niet verzekerd tegen diefstal, vermissing, brandschade en beschadiging.

  

Adresgegevens
Een-Twee
Industrieweg 10
7921 JP Zuidwolde
T: 06 167 90 203