Nieuws

We zijn weer open!

Kledingwinkel een-twee is weer open!

Bijna klaar met make over!

Bijna klaar met make over en nieuwe openingstijden vanaf 1 oktober

Een-Twee krijgt nieuwe eigenaresse.

Ruim 11 jaar geleden is Joke Kloeze gestart met Een-Twee de tweedehandskleding winkel gevestigd aan de Industrieweg 10 te Zuidwolde, het bedrijf was toen een prille baby. Met veel passie, energie en liefde is Een-Twee uitgegroeid tot wat het nu is! Mensen o

Een- Twee steunt stichting babyspullen.

Een-Twee is een hippe, frisse winkel waarin u een verrassend mooi en eigentijds assortiment tweedehandskleding vindt, dat wordt iedere dag weer aangevuld. Dat maakt de collectie telkens weer nieuw, telkens weer anders. Een-Twee is gevestigd aan Industrieweg 10 in Zuidwolde.

Donatie familie Kloeze (Een-Twee)

Afgelopen week ontvingen we een donatie van familie Kloeze en Germa Jongebloed.

Een-Twee heeft ruimere openingstijden!

Elke 1e zaterdag van de maand geopend, de start is op 6 Oktober as. van 9.30-13.30 uur!

Hoogste zonnebloem liefst vier meter hoog

In het kader van het 10-jarige bestaan van de winkel Een-Twee op 8 maart, had eigenaresse Joke Kloeze een zonnebloemactie bedacht. Ze deelde zonnebloempitten uit, ter beschikking gesteld door Agraservice G. Lindenhols. De hoogste zonnebloem was van Mieke Holtmaat en telde liefst

Overweldigend veel reacties op zonnebloemactie!!

Wat is het een succesvolle actie, de zonnebloemactie in het kader van het 10- jarig bestaan van de tweedehands kleding winkel Een-Twee 8 maart jl. Joke Kloeze eigenaresse van de winkel, deelde zonnebloempitten uit.

Jill Bakker en Anna Oldenbeuving winnaressen

Tijdens de Open Bedrijvendag 4 November jl waren er tal van activiteiten op het Industrieterrein de Zuiderkerkes in Zuidwolde.

Wit Rusland 21 t/m 27 April 2017!

Ontzettende indrukwekkende reis gemaakt in Wit- Rusland met de stichting ”Vrienden van Belarus”.

Cascaderun 2017

Voorstellen team 2017

Kleding van Een-Twee naar Gambia

Janet Jordens is persoonlijk actief om mensen te helpen n Gambia in Tujereng en Yundum dat is niet in het toeristische deel van Gambia.

Een-Twee 9 jaar

8 Maart bestaat Een-Twee 9 jaar. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft Joke Kloeze, eigenaresse van Een-Twee iets origineels bedacht.

8 Maart bestaat Een-Twee 9 jaar


Een-Twee is een inbrengwinkel voor kleding, schoenen, tassen en accessoires in de afgelopen 9 jaar heeft Kloeze een groot klanten bestand opgebouwd.
Ze vond het een leuk idee ook

8 Maart 2016

Afgelopen 8 maart is er in een geweldige actie,  georganiseerd in het kader van het 8-jarig bestaan van Een – Twee in Zuidwolde, een bedrag van ruim € 5800,- opgehaald voor de projecten van onze stichting. Heel veel mensen hebben die dag gefietst en daardoor het werk van onze stichting gesteund.  

Een-Twee Zuidwolde verkoopt tassen voor Knowledge for Children Kameroen

 Tweedehands kledingwinkel Een-Twee aan de Industrieweg in Zuidwolde verkoopt nu ook tassen voor Knowledge for Children Kameroen. Deze tassen worden in Kameroen gemaakt door wezen en kansarme kinderen op een school voor beroepsonderwijs. De opbrengst van de tassen komt volledig ten goede aan deze leerlingen en aan Knowledge for Children, waar de Veeningse

Adres Gegevens
Een-Twee
Industrieweg 10
7921 JP Zuidwolde
T: 06 167 90 203