Een- Twee steunt stichting babyspullen.

Een-Twee verkoopt van alles! Lieve baby- en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes. Positie- en dameskleding, met daarbij veel moois om de outfit áf te maken: sjaaltjes, tassen, riemen en schoenen. En heeft u sportende kinderen, die steeds weer uit hun sportkleding groeien? Dan hebben we voor u ook sportkleding als voetbaltenues en voetbalschoenen, paardrijbroeken, gympakjes en nog veel meer, voegt eigenaresse Joke kloeze toe. Alles tweedehands, alles nog perfect bruikbaar en zo mooi als nieuw.

Bovendien is er niets leuker dan snuffelen in onze collectie, geweldige outfits vinden en bij het afrekenen ontdekken, dat u voor kleine prijsjes unieke kleding heeft gekocht, aldus Joke.

Wat kunt u doen?

Heeft u zelf ( baby)kleding over? Denk ook aan kruiken, hydrofiele luiers en beddengoed, kom dat inbrengen in onze winkel.  Wij verkopen de door u ingebrachte kleding – en u ontvangt een percentage van het verkoopbedrag. Dat frist uw kledingkast op – en vult uw portemonnee! Wanneer een kledingstuk niet wordt verkocht, doneert Een-Twee  dat aan een van de goede doelen. Daar is nu een nieuwe samenwerking ontstaan met stichting Babyspullen.

Stichting Babyspullen verzamelt  gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten worden gratis  verstrekt via diverse hulpverleningsinstanties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

 Waarom? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. Stichting Babyspullen heeft door heel Nederland inzamelpunten waar iedereen gebruikte en nieuwe babyspullen kan doneren. Miranda Zantingh (vrijwilliger van stichting babyspullen) is een inzamelingspunt. Via de winkel Een-Twee wordt er aan de stichting de overgebleven babykleding gedoneerd.

 Er worden babystartpakketten van gemaakt. Het babystartpakket bestaat uit twee delen en bevat kleding en verzorgingsspullen voor baby’s en dreumesen tot anderhalf jaar. Babystartpakketten zijn verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. (Aanstaande) ouders kunnen via hulpverleningsinstanties, zoals de Voedselbank of Jeugdzorg, een pakket aanvragen.

Informatie via www.babyspullen.nl of www.een-twee.nl

 

Adres Gegevens
Een-twee
Industrieweg 10
7921 JP Zuidwolde
T: 06 167 90 203